WOKKEN OP INDUCTIE IS VANAF NU MOGELIJK MET DE SPECIAAL VOOR INDUCTIE ONTWIKKELDE INDUCTIE WOK

Er is nu een inductie wok ontwikkeld die echt werkt. Keukenresearchers hebben een inductie wok ontwikkeld die alle vereisten voor goed wokken op inductie invult. Deze nieuwe inductie wok is nu te koop voor €59,95

Van: Frank Essink, Kook-Hobbyistinductie wok
Betreft: Mijn Zoektocht Naar De Ideale Inductie Wok

Beste lezer,

Mijn naam is Frank Essink en ik ben als kook-hobbyist sinds twee jaar overgestapt op inductiekoken. Voor mij is inductie een innovatieve-, efficiënte-, milieuvriendelijke- en makkelijke manier van koken.

Het enige dat tot voor kort nog niet helemaal optimaal ging op een inductiekookplaat was wokken.

Mij werd vaak de vraag gesteld welke wokpan je nu het beste kon gebruiken op een inductiekookplaat. Ik moest het antwoord helaas schuldig blijven.

Vele wokpannen die ik gebruikte hadden wel het predikaat “Geschikt Voor Inductie” of “Geschikt Voor Elke Warmtebron”, maar voor echt goed inductie wokken volstond dit nooit en behaalde ik nooit een goed resultaat.

Na een zoektocht van maanden kwam mijn keukenwinkel echter aandragen met de oplossing. Een super wok voor inductie, die door gespecialiseerde inductie pan ontwikkelaars speciaal voor wokken op inductie was ontwikkeld.
Ik heb deze inductie wokpan nu een aantal maanden gebruikt en ik ben er, net als een paar honderd andere gebruikers, razend enthousiast over.

Ik vond onlangs een leuke beoordeling van deze wok op het internet:

Nienke Alkemade: (Zoetermeer):
“Ik was echt de allereerste die deze inductie wokpan mocht uittesten, en sinds ik mijn nieuwe inductie wokpan heb wok ik bijna iedere dag. Deze inductie wokpan wordt echt sizzling hot, alsof ik bij een wok restaurant heb gezien. Voor die tijd deed ik het met een gietijzeren inductie wokpan, en die werd gewoon niet heet genoeg, en een inductie wokpan moet echt gloeiend zijn! Nu ben ik blij met mijn inductie wokpan en ik kan een ieder deze super inductie wokpan aanbevelen” 

Wat Nienke terecht zegt is dat dit de eerste inductie wok is die aan alle vereisten van wokken voldoet. Hij wordt gewoon echt heel heet!

Bij wokken is het belangrijk dat de hele wok – bodem en zijkanten - gloeiend heet wordt. Hierdoor worden de ingrediënten zeer snel aan alle kanten verhit en dichtgeschroeid. Zo blijven de ingrediënten knapperig met een lekkere typische oosterse bite.

Te vaak is er bij niet goed wokken een smooreffect, waarbij de ingrediënten niet voldoende verhit worden, waardoor ze direct hun vocht verliezen en er een vochtige massa in de wok ontstaat. Dit noem ik het smooreffect en dat wil een echte wokker nooit hebben.

De nieuwe inductiewok voorkomt dit smooreffect. Voordat deze pan op de markt kwam was er geen wok die op inductie heet genoeg werd. Deze inductie wok echter heeft een dikke bodem die sterk magnetisch is.

Maar even belangrijk is dat deze wok razendsnel geleidende zijwanden heeft, waardoor de hele wok egaal zeer heet wordt. Dat is precies wat een wok nodig heeft!

Ook beschikt deze inductiewok over een dubbele anti-aanbak laag. Deze is zeer sterk.

TIP van Frank: Bij een echte inductie wok hoef je de inductiekookplaat nooit op de hoogste stand te zetten. Het goed en door en door verhitten van de wok kan best op 2 standen onder de hoogste stand. Deze pan komt al snel op de juiste temperatuur. Dus zet de stand op 9 of 10 als u 12 standen hebt of op stand 7 als u 9 standen hebt. De wok wordt zo gelijkmatiger verwarmd, u  en de anti-aanbaklaag gaat langer mee.

Klik Hier Voor Meer Informatie Over Deze Unieke Inductie Wok; Nu Voor €58,95

De specificaties van deze inductie wok:inductie wok

Deze speciale lichtgewicht keramische inductie wok heeft een slijtvaste keramische milieuvriendelijke antiaanbak laag.

- 32 cm. met koude handvaten
- lichtgewicht en handzaam, eenvoudig op te ruimen
- komt razendsnel op temperatuur
- weinig olie of boter nodig
- energiebesparend, hoeft niet op hogere standen
- unieke honingraat anti-aanbak binnen-bodem
- easy clean blauwe buitenzijde, vaatwasser-geschikt

Klik HIER Om Deze Wok Te Bestellen 
Klik Hier Voor Mijn Persoonlijke Selectie Van Echte Speciaal Voor Inductie Ontwikkelde Inductie Pannen

inductiepannen


Wilt u meer weten over Inductiekoken en de Inductie Pan?

Ga Naar www.onestopkeukenshop.nl

Hier Vindt U Ook Bijzondere Inductie Pannen Aanbiedingen