WAAROM KOKEN MET EEN SPECIALE PANNENSET VOOR INDUCTIE WERKELIJK HET VERSCHIL MAAKT
Eindelijk Alle Geheimen Over Inductie Pannen Onthuld
Met Een Speciale Pannenset Voor Inductie Bespaart U Bovendien Veel Energie
En Kooktijd...!
Pannenset Voor Inductie Athena -
Zware Kwaliteit - 8mm Extra Dikke Bodem
Beste kookliefhebber
Mij wordt als kook-hobbyist en inductie expert vaak gevraagd of je nu voor
inductiekoken andere pannen moet aanschaffen en welke pannen voor inductie je dan het beste kunt nemen. Ook ik heb,
nadat ik overging op inductie, diverse pannen gebruikt. Ook ik dacht in het begin dat pannen “geschikt voor
inductie” en “voor alle warmtebronnen geschikt” voldeden.
Echter ik bereikte nooit de geweldige resultaten die je bij inductie zou moeten
halen, zoals snelle opwarming, kortere kooktijd en minder energieverbruik.
Na maanden zoeken en testen heb ik uiteindelijk ontdekt dat je voor inductie wel
degelijk speciale pannen nodig hebt. Pannen die speciaal voor inductie ontwikkeld zijn. Ik werd toen vervolgens
geattendeerd op de pannenset die ik u hier aanbeveel vanwege de zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
Diverse mensen hebben deze pannenset voor inductie al gebruikt en iedereen die ik ken
is er lovend over.
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar op uw inductiekookplaat zijn eigenlijk
speciale pannen voor inductie vereist. Het is dus erg belangrijk dat u de juiste inductie pan
koopt.
Wat is dan de juiste inductiepan zult u vragen? Inductiepannen hebben altijd een
dikke metalen bodem die magnetisch zijn. Dat wil zeggen, als u er een magneetje tegenaan houdt, dan blijft deze
plakken. Zo herkent u of een pan een inductiepan is.
Maar belangrijker is dat deze
magnetische eigenschap essentieel is voor het inductie proces. Door het magnetisme wordt namelijk de bodem
supersnel en zeer efficiënt verwarmt en dat bespaart u veel kooktijd en energie. Inductiepannen hebben een
dikke metalen bodem welke magnetiseerbaar is waardoor de warmte in de inductie pannen bodem wordt opgenomen.
Het gebruik van een echte inductiepan maakt dus een wereld van verschil.
Ook al zeggen veel aanbieders dat hun pannen geschikt zijn voor inductie of voor
alle warmte bronnen geschikt zijn, het is een wereld van verschil als u pannen koopt die speciaal voor inductie
zijn ontwikkeld. Het nadeel van alle andere zogenaamde inductie pannensets is dat zij gewoon niet optimaal werken
op inductie, waardoor u niet uit uw inductiekookplaat haalt wat er inzit.
Eindelijk is er nu een echte pannenset voor inductie, revolutionair! Met
superdikke 8mm professionele bodem voor snelle geleiding en optimaal warmtegebruik.
Deze set Athene voor €249,95 incl. verzendkosten.
Deze unieke inductie pannen set 1. bestaat uit: steelpan diameter 18 cm. hoogte 9 cm.
pan diameter 19 cm. hoogte 10 cm.
pan diameter 22 cm. hoogte 12 cm.
pan diameter 24 cm. hoogte 13 cm.
pan diameter 26 cm. hoogte 18 cm.
Klik
hier voor meer informatie en om de inductie pannenset Athene te bestellen
Ook is er sinds kort een fraaie lichtgewicht pannenset voor inductie Safir
beschikbaar, revolutionair!
Nu deze inductie pannenset Safir voor €199,95 incl. verzendkosten
Deze unieke lichtgewicht inductie pannenset bestaat uit: (incl. 4 glazen
deksels)
kookpan, bovenmaat 17 cm., kookvlak 14cm, hoog 10 cm. (1,5 ltr.+)
kookpan, bovenmaat 19 cm., kookvlak 16cm, hoog 11 cm. (2 ltr.+)
kookpan, bovenmaat 21 cm., kookvlak 18cm, hoog 12 cm. (3 ltr.+)
kookpan, bovenmaat 25 cm., kookvlak 21cm, hoog 14 cm. (5 ltr.+)
steelpan, bovenmaat 17 cm., kookvlak 13cm, hoog 10,2 cm. (1,5 ltr.+)
braad/koekpan, bovenmaat 25 cm., kookvlak 21cm, hoog 7 cm. (2 ltr. +)
Klik hier voor meer informatie en om de inductie pannenset Safira te
bestellen
Hoe weet u of pannen geschikt zijn voor
inductie?
Door een magneetje te gebruiken weet u of uw
inductie pannen geschikt zijn doordat er een magneetje onder blijft hangen.
Als de inductiepannen tijdens het gebruik een tikkend- of fluitend geluid maken, dan duidt dit vaak op slijtage van
de pannen. Deze pannen zijn dan doorgaans niet meer te gebruiken.
TIP van Frank: Een bijzonder aspect
van inductiekoken is het gebruik van de wok. Wokken op inductie is vaak niet makkelijk omdat bij wokken op inductie
in principe alleen de inductie panbodem verhit wordt. Bij gas wordt de wok aan de zijkanten heet.
Dit probleem is sinds kort opgelost door een
speciale inductie wok die zowel de bodem als de zijwanden razendsnel verhit en deze
hitte tevens goed vasthoudt voor een optimaal wokresultaat.
Over de inductie wok kunt u meer lezen door hier te klikken.
EXTRA TIP: Wist u ook dat
het voor het beste wokresultaat zeer belangrijk is om de etenswaren eerst op kamertemperatuur te brengen? Zo moet u
vlees nooit gekoeld in de wok doen. Het te grote temperatuurverschil zorgt er dan voor dat de pan afkoelt en het
vlees niet direct goed dichtschroeit. Het resultaat is dat het vlees veel van haar sappigheid verliest en dat er in
de pan te veel vochtvorming ontstaat, zodat een smooreffect optreedt.
Groeten,
Frank Essink
Klik Hier Voor
Mijn Persoonlijke Selectie Van Echte Speciaal Voor Inductie Ontwikkelde Inductie
Pannen
Vraag Nu hier mijn Gratis Rapport
aan met alle informatie over speciale inductie
pannen.
U ontvangt bovendien een Gratis
Rapport met alles over inductie koken.
Nog vragen? info@inductie-pan.nl
|