WAAROM EEN KOEKENPAN INDUCTIE GESCHIKT MOET ZIJN VOOR DE BESTE INDUCTIE KOOK RESULTATEN
Samen met de uitvinders van de inductie koken technologie is nu tevens een
speciale koekenpan ontwikkeld die het predicaat “koekenpan inductie geschikt” verdient.
Vraag onderaan deze pagina mijn GRATIS rapport over inductiepannen
en inductiekoken, boordevol tips, adviezen en weetjes, aan.
Een speciale koekenpan voor inductie heeft enkele belangrijke
voordelen:
Een echte inductie koekenpan wordt gewoon zeer heet en schroeit
uw vlees dus wel goed dicht!
Een echte inductie koekenpan blijft mooi plat aan de onderkant
Een echte inductie koekenpan brandt bij normaal gebruik nooit aan
Een echte inductie koekenpan is makkelijk schoon te maken
Een echte inductie koekenpan kan gewoon in de vaatwasser
Een echte inductie koekenpan is een duurzame pan die lang mee gaat
Beste kookliefhebber,
Mijn naam is Frank Essink en ik kook als kook-hobbyist al zo’n twee
jaar op inductie. Een technologie die bij mij voor veel betere resultaten zorgt en daarnaast energiezuiniger,
duurzamer en milieuvriendelijker is.
Wel is het voor mij de afgelopen jaren een zoektocht geweest naar de
juiste tools om mee op inductie te koken. U kunt zich voorstellen dat met zo’n relatieve nieuwe kooktechnologie er
ook allerlei zaken – en met name de pannen – opnieuw ontwikkeld moeten worden.
Zo zijn normale pannen misschien wel voor inductie te gebruiken, maar
leveren zij geenszins het optimale resultaat dat met inductie te bereiken is.
Daarom adviseer ik voor inductiekoken alleen maar pannen die speciaal
voor inductie ontwikkeld zijn.
Lees hiervoor mijn speciale Inductiepannen Rapport dat u onderaan
deze pagina gratis kunt aanvragen.
Onlangs is in samenwerking met de uitvinders van inductiekoken – het
spaanse keukenapparaten bedrijf Fagor - een unieke serie inductie koekenpannen ontwikkeld die speciaal geschikt
zijn voor inductie koken.
(deze inductie koekenpan is overigens ook voor gas en keramisch koken te gebruiken en zelfs door elkaar
heen)
Deze inductie koekenpannen zijn op iedere inductiekookplaat te
gebruiken.
De inductie koekenpannen zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit roestvrijstaal die er te koop is. Daardoor
hebben de pannen een extra lange levensduur.
Uiteraard hebben de pannen een bodem die speciaal voor inductie
geschikt is en dus snel erg heet wordt en de warmte lang vasthoudt.
De binnenkant van de deze Fagor inductie koekenpan is voorzien van
een keramische anti aanbaklaag die altijd een goed bak en braad resultaat geeft.
TIP van Frank: Iets wat vaak overzien wordt bij
koken is dat de ingrediënten als vlees en groente nooit direct vanuit de koelkast in de pan gedaan moeten worden.
Hierdoor is er een te snelle afkoeling in de pan, zodat bijvoorbeeld vlees niet snel dichtschroeit en het heerlijke
vocht eruit stroomt. Dit geldt voor elke pan en ook voor de echte inductie koekenpan. Voor het beste resultaat legt
u de voedingswaren dus eerst een uur uit de koelkast om ze op kamertemperatuur te laten komen. Een simpele tip,
maar met een groot resultaat!
Ik attendeer u graag op een zeer scherpe aanbieding van deze inductie
koekenpannen.
Klik hier voor deze unieke inductie koekenpan set, nu €79,95
De specificaties van deze inductie koekenpannen:
Deze speciale lichtgewicht keramische inductie koekenpannen set heeft
een slijtvaste keramische milieuvriendelijke antiaanbak laag.
- 20, 24 en 28 cm. met koude handvat
- lichtgewicht en handzaam
- komt razendsnel op temperatuur
- weinig olie of boter nodig
- energiebesparend, hoeft niet op hogere standen
- unieke honingraat anti-aanbak binnen-bodem
- easy clean rode buitenzijde, vaatwasser-geschikt
Klik
Hier Om Deze Inductie Koekenpan Set Te Bestellen
Klik Hier Voor Mijn Persoonlijke Selectie Van
Echte Speciaal Voor Inductie Ontwikkelde Inductie Pannen
Vraag Nu hier mijn Gratis Rapport
aan met alle informatie over speciale inductie
pannen.
U ontvangt bovendien een Gratis
Rapport met alles over inductie koken.
Nog vragen? info@inductie-pan.nl
|